Tarján András blogja

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Fülig José: "Európa! Nem vesznek el tőlem!" akarsz fogadni...? (2020.12.08. 17:42) Rigó
  • gigabursch: Az a blogger, aki Brendel Mátyást nem takarítja ki a blogjáról, annak komoly bajai vannak. Segítek... (2020.10.06. 12:05) Bringa
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: @wolves84lb: :) (2018.10.30. 13:34) Rémálom
  • Venlo: A Palatinus házak központi fűtési módozatáról jutott eszembe: a fürdőszobák melegvize is a Margits... (2018.03.21. 05:54) Palatinus házak

Szent István park - SZDSZ - eső

2009.06.02. 11:10 | tarjanandras | 2 komment

Szombaton hol sütött a nap, hol esett az eső. Így volt ez a Szent István parkban is, ahol az SZDSZ XIII. kerületi szervezete családi napot tartott.

Nagyon sok barátom jött el, akikkel, a változékony idő ellenére, jól éreztük magunkat!

A parkot megtöltötték az Egy a magyar kiállítás figurái.

A Szabad Demokraták Szövetsége országos roadshowt indított, amelyen húsz embert mutat be. Mindegyikük egy-egy kisebbség képviselője, akad közöttük kövér, sovány, gyerek, felnőtt, cigány, zsidó, mozgássérült és leányanya.

Egy dolog azonban mindannyiukban közös: magyarok, magyar állampolgárok. Nemzeti színeik a piros, a fehér és a zöld.

Bemutattuk, hogy a magyarok nagyon különbözőek, sokszínűek lehetnek, semmi értelme nincs tehát annak, hogy egy-két jellemző alapján írjuk le őket. Annak meg különösen nem, hogy bármilyen jellemzők alapján kirekesszenek magyarokat a magyarok közül.

A kiállítás mellett arcfestés és gyöngyfűzés volt a gyerekeknek, Bálint Gyuri bácsi és Fűszeres Eszter beszélgetett a fűszernövényekről. Megtudhattuk, hogy Tarnabodon az odaköltözött hajléktalan családok megélhetését a kertjükben termesztett krumpli segíti.

Sajtótájékoztatót tartott Szent-Iványi István EU listavezető, és a Demszky.

A nap fénypontja Gerendás Péter volt! Zuhogott az eső, de Péter énekelt, és mi vele!

Tudod jól: mindig lesz egy dal.
Tudod jól: mindig lesz egy dal.
Tudod jól: mindig lesz egy dal,
Ami csak neked szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarjanandras.blog.hu/api/trackback/id/tr81158584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szdsz _vége ... 2009.06.02. 12:55:59

Több közvélemény kutató állítja az MSZP volt szavazói (aktiv-passziv) közül jelentős számban szavaznak a Jobbikra.
Személyes tapasztalataim megerősítik ezt, továbbá azt is hogy aktiv és passziv "liberális" szavazók is szavaznak át a Jobbikra!
(Több vezető liberális politikus ezt meg is erősíti, persze nem a nyílvánosság előtt.)
Kérdeznék most sokan miért szavazna egy liberális szavazó (pl: homoszexuális,lezbikus,drogos stb.) "szélső jobboldali" pártra?
Mert ezen SZDSZ-ből kiábrándult személyeknek elegük lett az SZDSZ nagyon lekopasztott liberalizmusából, a párt korrupt vezetéséből (+7 ker ingatlan panamák,stb), egészségügyi reformból, az ország vagyonának elherdálásából,riogatásból, valamint jelentős sérelem érte cigányok részéről az SZDSZ szavazók igen jelentős részét.
Több területen anarchikus állapotok uralkodnak, amelyet egyetlen felelős liberális sem támogathat.
SZEMÉLYES TAPASZTALATOK ALÁTÁMASZTÁK AZ ELŐBB LEÍRTAKAT!

Potenciális liberális szavazók kb 90 %-a szerint jelenleg van és elég jelentős a cigány rasszizmus Magyarországon.
Magyarán egy cigány származású egyén egy másik egyént (pl:magyart,homoszexuálist,zsidót,stb) faji,vallási vagy szexuális hovatartozása miatt megfélemlít,bántalmaz,megöl, anyagi javait elveszi. (Ez már több mint rasszizmus, ez már fasizmus mivel tömegesen fordul elő és fizikálisan érezhető nap, mint nap! )

SZDSZ szavazó voltam 1990-tól 2006-ig, de már elegem van ebből a pártból, Jobbikra szavazok, mert RENDET KELL TENNI AZ ORSZÁGBAN !

SCRAM 2009.06.03. 17:24:25

A barátaink sorban kapták meg ezt a linket, ahol a következők olvashatók:
nadoritestulet.network.hu/blog/magyar_nadori_szovetseg_mnasz_klub_hirei/ne-vasaroljunk-zsido-termeket

Kérek mindenkit, figyelmesen olvassa el, mert nagyon tanulságos! A kis hazánkban megmaradt kevés zsidóság azt hiszem joggal gondolja, hogy lehet, hogy mégis el kell innen menni?!
Mint liberális gondolkodó, kétségbe esve gondolok szüleimre és nagyszüleimre, ugyanakkor örülök, hogy mindezt nem érték meg. Túlélték a lágert, a MUSz-t, a XX. század második felét és soha nem jutott eszükbe, hogy mégegyszer ezt kell átélnie gyermekeiknek és unokáiknak. És a mi gyermekeink és unokáink? Vajon rájuk mi vár, ha ez így folytatódik? 2005 óta próbálok küzdeni, hol egyedül, hol Veletek az egyre szélesedő antiszemitizmus és rasszizmus megállításán. Eredmény? 0!
süti beállítások módosítása