Tarján András blogja

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Fülig José: "Európa! Nem vesznek el tőlem!" akarsz fogadni...? (2020.12.08. 17:42) Rigó
  • gigabursch: Az a blogger, aki Brendel Mátyást nem takarítja ki a blogjáról, annak komoly bajai vannak. Segítek... (2020.10.06. 12:05) Bringa
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: @wolves84lb: :) (2018.10.30. 13:34) Rémálom
  • Venlo: A Palatinus házak központi fűtési módozatáról jutott eszembe: a fürdőszobák melegvize is a Margits... (2018.03.21. 05:54) Palatinus házak

Orbán – Boot camp

2012.08.03. 19:35 | tarjanandras | Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

Boot camp.jpgMost, hogy az olimpia és a Sziget lázában égünk, figyelem a fiatalok viselkedését. A miniszterelnök is figyel rájuk. A közelmúltban, konzultációsorozatának egyik állomásán a Fidelitasszal tárgyalt, pontosabban osztotta az észt a hozzá hűséges fiataloknak.

Mivel, tanárként, eddigi életemet köztük töltöttem, érdekelt milyen jövőt szán nekik a miniszterelnök.

Azt már tudjuk, hogy a nyugdíjasoknak és a rokkantaknak nem sok becsülete van orbániában. Azt meg tapasztalom, a jövőt jelentő generáció egyre nagyobb számban hagyja itt ezt az unortodox azilumot. Volt tanítványaimtól tudom, nagyon jól érzik magukat Berlinben, Stockholmban, esetleg Londonban. Facebookon értesítenek sikereikről és arról a normális életről, amiben ott részük van. Eszük ágában sincs hazajönni, esetleg most nyáron a Szigetre, és rokonlátogatóba.

Mit mond erről Orbán? A magyar fiatalok tömegével fognak hazajönni, és számukra fogadóállomásokat kell létrehozni. Mit nem beszél ez az Orbán? – hogy Petőfit ferdítsem. No, nem folytatom a verset, pedig kedvem lenne!

Magyarország a szégyen és a nyomor országa lett! (lásd világsajtó és 4 millió szegény). De ezek a fogadóállomások megmozgatták fantáziámat!

A napokban láttam a Boot camp (Átnevelő tábor) című filmet, ahol a fiatalokat bántalmazzák és agymosásnak vetik alá. Ha Orbán lázálma valóra válik, és a fiatalok tömegével özönlenek haza, ez agymosás nélkül nem fog menni! Meg kell tanulniuk újmagyarul, melyben a szavak értelme is megváltozott (pl. védelem=rablás, demokrácia=diktatúra, nemzeti köznevelés=csak a kivételezettek tanulhatnak, hozzájárulás=tandíj, stb.) Meg kell szokniuk, hogy ha nincs elég pénzük tanulni, az állam csak 10 évi röghöz kötés árán segít nekik.

Ugyanakkor az elhelyezkedést nem biztosítja. Arra is fel kell készíteni őket, hogy jó esetben, közhasznú munkának nevezett rabszolgamunkát kaphatnak. Gyermekeik az állami iskolában kötelezően részt vesznek az erkölcstannak becézett hittanórákon. Hogy milyen vallást gyakorolhatnak, azt a kétharmad dönti el. Fizetésük egyharmada, egynegyede sincs annak, amit odakint Európában megkaphattak.

Tehát, magyar fiatalok, TÚRÓ RUDIVAL vár Orbán a táborban!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarjanandras.blog.hu/api/trackback/id/tr614694578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása