Tarján András blogja

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

  • Fülig José: "Európa! Nem vesznek el tőlem!" akarsz fogadni...? (2020.12.08. 17:42) Rigó
  • gigabursch: Az a blogger, aki Brendel Mátyást nem takarítja ki a blogjáról, annak komoly bajai vannak. Segítek... (2020.10.06. 12:05) Bringa
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: @wolves84lb: :) (2018.10.30. 13:34) Rémálom
  • Venlo: A Palatinus házak központi fűtési módozatáról jutott eszembe: a fürdőszobák melegvize is a Margits... (2018.03.21. 05:54) Palatinus házak

Zsákmányszerzők

2014.03.25. 08:38 | tarjanandras | Szólj hozzá!

A Fidesz-rendszer alapvető célja mindent megszerezni és ellopni, amit csak lehet. Kezdődött a nyugdíjpénztárakkal, folytatódott a trafikokkal, földekkel, takarékszövetkezetekkel.

Csakhogy a leggazdagabb erdőből is elfogy a vad, ha csak zsákmánynak tekintjük őket. Ha nem etetünk, nem szaporítunk, egy idő után csak a lerágott csontok maradnak.

Etetni, beruházni, valódi jóléti intézkedéseket hozni eszük ágában sem volt! A további Fidesz-gazdagodáshoz más módszereket is ki kellett találni.

Kézenfekvő volt, ha az IMF feltételekhez köti a segítséget, el kell indulni kelet felé koldulni. Sorra járták az arab és közép-ázsiai diktatúrákat, de úgy tünik ez nem jártak eredménnyel. Még a baltás gyilkos baráti szabadonbocsájtása sem nyitotta meg a despota pénztárcáját. Mondhatjuk, Orbán ott is pofára esett! Így járt Kínában is, pedig örök barátságot ígért a Fidesz a Kínai Kommunista Pártnak. (A rendszerváltó Fidesz forog a sírjában!) Menjünk Putyinhoz!- mondták a „fiúk”. Ő gazdag, szeretne jó kapcsolatot ápolni egy kis EU-tag országgal. Csakhogy Putyin se ma jött le a falvédőről! Kell pénz? Adok! De ennek feltétele van: Paks 2! Nem baj!- mondta Orbán, mert nagyon kell a pénz! És egymás tenyerébe csaptak. Azt nem tudom, nyelves puszi volt-e? Node Orbánnak nincs szerencséje ezekkel a diktátorszerűségekkel. Egyiket, másikat elzavarják, ez meg háborúzni kezd!

Persze vannak még ötletek! Még vannak földek, erdők. Még ki lehet rúgni néhány tizezer közalkalmazottat.

Gondoskodni kell arról is, hogy az iskolákban tisztelettudó, alázatos fiatalságot neveljenek fel. Hiszen ők lesznek az állandóan zsákmány éhes fidesz arisztokrácia jobbágyai. Ezért kell a tanárokat nemzeti karba kényszeríteni! Ezért rúgják ki az iskolából a 16 éves gyereket. És mindezt nyakonöntötték egy finom, hazug, ájtatos, turulos mázzal, nacionalizmussal. A rasszizmusra meg ott van a jobbikos segédcsapat.

Az istenadta nép zászlók alatt békemenetezik, hallgatja a vezér szavát, és hiszi, hogy komolyan vehető ideológiájuk van. Föl kell nyitni a szemét, hogy Orbánék számára csak a zsákmányszerzés létezik! Mi lesz, ha elfogy? Akkor mi is elfogyunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarjanandras.blog.hu/api/trackback/id/tr845877758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása